LEGO Duplo 10930 Buldozer

LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
  • LEGO Duplo 10930 Buldozer
Ż-LEGO-PL-006-20

Historie ceny     Historie ceny
239 Kč
LEGO Duplo 10930 Buldozer

LEGO Duplo 10930 Buldozer

239 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

LEGO DUPLO 10930 Buldozer

Stavebnice LEGO® DUPLO® Buldozer (10930) inspiruje děti ke stavění a hraní a prožijí s ní bezpočet zábavných příběhů. Zatímco se děti ponoří do hraní příhod ze staveniště s buldozerem, budou rozvíjet své fyzické a kognitivní dovednosti, které jim vydrží po celý život.

Model buldozeru s figurkou dělníka na stavbě pro děti Roztomilý model buldozeru s figurkou dělníka v reflexní vestě dává rodičům a dětem příležitost pracovat společně jako tým. Děti budou při řízení buldozeru a zvedání a snižování jeho lopaty rozvíjet své jemné motorické dovednosti. Buďte ale opatrní, balvan může každou chvíli prasknout.

Hledáte kreativní stavebnici pro děti?
Pestrá škála stavebnic LEGO DUPLO předškolákům a jejich rodičům nabízí spoustu krásných chvil při společném hraní. Sady LEGO DUPLO jsou navrženy tak, aby co nejlépe vyhovovaly rostoucím potřebám batolat – přináší ničím neomezené hraní a povzbuzují děti v sebevyjadřování a učení.

    Při hraní s buldozerem od LEGO® DUPLO® (10930) budou děti rozvíjet důležité dovednosti, které jim zůstanou po celý život!
    Součástí je roztomilý, pohyblivý buldozer s ručně ovládanou lopatou, balvan, varovná cedule a figurka dělníka s reflexní vestou.
    Zatímco budou rodiče a další blízcí s dětmi společně prožívat nápadité příběhy, malí stavitelé si osvojí jemné motorické dovednosti při řízení buldozeru a nabírání balvanu.
    Chcete-li svým ratolestem darovat hračku, která podpoří jejich vývoj, tento buldozer od LEGO® DUPLO® představuje skvělý dárek pro malé milovníky vozidel a stavění od 2 let.
    Buldozer měří přes 10 cm na výšku, 17 cm na délku a 7 cm na šířku – ideální velikost pro kreativní hraní, ať už jste kdekoliv. Pro ještě více legrace můžete stavebnici spojit s dalšími sadami LEGO® DUPLO® na motivy stavění.
    Tento model se obejde bez baterií. Buldozer LEGO® DUPLO® pohání pouze představivosti dětí – takže se nikdy nezastaví!
    Jednoduchý návod na stavění poskytuje nápady a inspiraci, které vám pomohou podpořit vývoj dětí a užít si spoustu zábavy okamžitě a bez zbytečných průtahů.
    Stavebnice LEGO® DUPLO® přináší známá prostředí, zábavné postavy a dílky, s nimiž se snadno manipuluje, a dají průchod dětské fantazii za pomoci stavění, učení a otevřené hry.
    Stavebnice LEGO® DUPLO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969.
    Ve společnosti LEGO Group naše kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá sada LEGO® DUPLO® splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy.

chat Komentáře (0)
(0)