

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.
Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.
Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.
Kombivar MKO-02 vaří, rozmrazuje, peče a smaží bez nutnosti přidávání tuku do pokrmů. Výjimečná technologie přípravy jídla spočívá v kombinaci halogenového ohřívače s ventilátorem, který distribuuje teplo. Díky tomu jsou pokrmy plné chutí a vůní.
Zařízení se skládá ze základny, skleněné misky, topného tělesa a víka s ovládací částí. Halogenový ohřívač umožňuje rychlejší přípravu pokrmů a zadržuje vitamíny a minerály v nich obsažené. Velká kapacita – 11,3 litru umožní připravit pečeně pro celou rodinu.
Kombivar MKO-02 se vyznačuje vysokým výkonem 1200-1400 W, což umožní rychlejší vaření a zároveň ušetří čas i energii. Díky funkci Thaw Wash se nemusíte starat o čistotu zařízení. Možnost samočištění zajistí jeho estetický vzhled. V MKO-02 můžete také nastavit dobu provozu v rozmezí od 0 do 60 minut. O jeho uplynutí vás zařízení informuje pomocí zvuku.
Ingredience:
1 ryba
Špetka soli
½ citrony
1 cibule
½ celeru
1 mrkev
1 petržel
1 lžička másla
fólie
2 sklenice vody
Provedení:
Očištěnou rybu položte na poměrně velký kus hliníkové fólie a osolte. Dovnitř ryby vložte cibuli nakrájenou na plátky, několik plátků celeru, nastrouhanou mrkev a petržel. Nalijte několik lžiček od čaje vody a vložte kousek másla. Vše zalijte citronovou šťávou. Důkladně obalte fólií. Na dno kombivara nalijte asi 2 sklenice vody. Kamna při teplotě 220 °C po dobu cca. 20 min.