Blaupunkt GRS701 Elektrický gril

Blaupunkt GRS701 Elektrický gril
  • Blaupunkt GRS701 Elektrický gril
  • Blaupunkt GRS701 Elektrický gril
  • Blaupunkt GRS701 Elektrický gril
BLAU-GR-003-30

Historie ceny     Historie ceny
1 545 Kč
Blaupunkt GRS701 Elektrický...

Blaupunkt GRS701 Elektrický gril

1 545 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

Blaupunkt GRS701 Elektrický gril


GRS701 je vysoce kvalitní elektrický stolní gril, na kterém si můžete připravit své oblíbené grilované pokrmy po celý rok, bez ohledu na počasí venku. Je ideální volbou pro ty, kteří ocení chuť grilovaných pokrmů. Na tomto grilu snadno ugrilujete všechny druhy masa, sendviče a občerstvení vhodné pro každou schůzku nebo večírek.
Moderní technologie

Vlnitá topná deska o rozměrech 23 x 34 cm, je potažena speciálně navrženou vrstvou z nepřilnavého materiálu, která neobsahuje PFOA. Jednotné opečení jídla zajišťuje systém pohyblivého pantu ve víku, díky kterému můžete upravovat šířku dovření grilu a tak přizpůsobit grilování velikosti pokrmu.
Víko gril

Víko grilu GRS701 můžete zcela otevřít,  o 180 stupňů, což zvyšuje jeho schopnosti. Na grilu GRS701 tak můžete péct větší množství pokrmů stejně jako na otevřeném grilu. Skládací mechanika má funkci blokování, tuto fuknci oceníte zejména po zavření grilu. Gril má také zámek, který po jeho použití zabraňuje otevření grilu.
Zdravá příprava masa

Příprava pokrmů na elektrickém grilu je ideální pro milovníky zdravé výživy. Na vroubkovaných deskách, které pokrývají gril můžete grilovat s minimálním množstvím tuku, což snižuje kalorický obsah jídel. Zbytek tuku je odváděn do speciálního zásobníku. Kromě toho je jídlo připravované na elektrickém grilu zdravější také díky absenci dehtu. Grill GRS701 je dokonalým zařízením pro přípravu zdravější verze grilovaného jídla!
Komfort

Pomocí knoflíku pohodlně nastavíte teplotu opékání, a dvě kontrolky informují o stavu zařízení. Díky odnímatelnosti grilovacích desek můžete zařízení snadno udržovat v čistotě a také to snižuje námahu při údržbě na minimum. Rukojeť grilu se během používání nezahřívá, čímž se také zvyšuje úroveň bezpečnosti.

Gril je vybaven odnímatelnými topnými deskami místo mřížkou, takže přebytečný olej neodkapává na topné těleso a snadněji se tedy čistí a udržuje.
Univerzální design

Stylový nerezový gril bude dokonalým doplňkem do každé kuchyně. Díky kompaktním rozměrům nezabírá v místnosti mnoho místa  a umožňuje si vzít gril na výlet a vychutnat lahodnou chuť grilovaných pokrmů kdekoli budete chtít.
Specifikace
Odnímatelné vroubkované desky (23 x 34 cm)

  • Přizpůsobivost horního víka
  • Varné desky jsou potažené nepřilnavou vrstvou
  • Vysoce kvalitní materiál bez PFOA
  • Regulace teploty knoflíkem termostatu
  • Lze použít také jako Open gril (víko se otvírá o 180 °, s uzamykacím systémem)
  • Svítící kontrolka indikuje provozní stav
  • Odnímatelný zásobník pro přebytečnou šťávu či olej
  • Izolovaná rukojeť
  • Napájení 220-240 V 50 / 60Hz Výkon: 2000W

chat Komentáře (0)
(0)