Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black

Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black
  • Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black
  • Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black
  • Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black
  • Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black
Ż-MA-FO-31-31


Historie ceny     Historie ceny
2 101 Kč
Maxi Cosi Rodi SPS 2022...

Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black

2 101 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

Maxi Cosi Rodi SPS 2022 Basic Black

Bezpečná a jednoduchá dětská sedačka
Od cca. 3,5 roku až 12 let
15 - 36 kg

Bez ohledu na to, jak dlouhá je vaše cesta, jako rodič chcete, aby byla vaše ratolest v autě v bezpečí. Maxi-Cosi Rodi SPS je naše nejdostupnější dětská autosedačka. Zajistí, aby si vaše dítě užilo bezpečnou pohodlnou cestu pokaždé, když vyrazíte na cestu.

Instalace

Jednou z nejlepších vlastností našeho Maxi-Cosi Rodi SPS je, že se hodí téměř do každého auta. Dětská sedačka se připevňuje bezpečnostním pásem auta, takže by měla pasovat i na vás. Jednoduše umístěte dětskou sedačku na zadní sedadlo auta, připoutejte se bezpečnostním pásem a můžete vyrazit.

Bezpečnost

U Maxi-Cosi je bezpečnost vašeho děťátka naší nejvyšší prioritou. Od dětských nosítek pro novorozence až po autosedačky pro 12leté děti, jsme tu, abychom pomohli šťastně přenášet rodiny do budoucnosti.

Naše bezpečná autosedačka Rodi SPS je vybavena systémem boční ochrany, který chrání vaše dítě před škodlivými bočními nárazy. V případě bočního nárazu snižuje systém SPS (Side Protection System) Maxi-Cosi Rodi SPS riziko zranění tím, že absorbuje sílu nárazu, takže je vaše dítě dobře chráněno.

Bezpečná a jednoduchá dětská sedačka

Kromě superbezpečného systému boční ochrany jsme naši Maxi-Cosi Rodi SPS zkonstruovali tak, aby byla co nejlehčí, takže pro vás jako rodiče bude snadné přenášet a přenášet autosedačku do jiného auta. Je to velmi výhodné, pokud vlastníte druhé auto! Jednoduchá dětská sedačka je bezpečně připevněna bezpečnostním pásem vašeho auta, takže se hodí pro většinu automobilů.

Lehká autosedačka zůstává pohodlná pro vaše děťátko, jak roste. Nastavitelná výška opěrky hlavy se přizpůsobí růstu vašeho dítěte, a to až do 12 let!

Odnímatelný kryt

Protože by vaše ratolest mohla na cestách onemocnět autem, lze potah naší autosedačky Maxi-Cosi snadno sundat. Ať se tedy stane, co se stane, nebudete mít problém prát potah autosedačky Maxi-Cosi v pračce.

  •     K instalaci dětské autosedačky Rodi SPS použijte bezpečnostní pás auta
  •     Lehká autosedačka pro snadné přenášení mezi auty
  •     Kryt lze sejmout
  •     Potah lze prát v pračce



chat Komentáře (0)
(0)