Nils Turistická karimatka NC4005 zelená

Nils Turistická karimatka NC4005 zelená
  • Nils Turistická karimatka NC4005 zelená
Ż-ABIS-MA-001-70

Historie ceny     Historie ceny
699 Kč
Nils Turistická karimatka...

Nils Turistická karimatka NC4005 zelená

699 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

Nils Turistická karimatka Nils NC4005 zelená


Podložka je nafukovací, což lze snadno a rychle provést díky velkému ventilu. K nafouknutí můžete použít pumpu nebo vlastní ústa. Bez ohledu na terén, ve kterém se nacházíte, vám matrace NC4005 poskytne kvalitní odpočinek. Je ideální jako podložka na spaní. Tráva, písek a dokonce ani lesní jehličí nemají vliv na vaše pohodlí. Kromě neuvěřitelného pohodlí je podložka díky materiálu, ze kterého byla vyrobena, také velmi odolná. Kombinace nylonu 40D s povrchovou úpravou TPU poskytuje vynikající výsledky. Samotný materiál TPU je velmi pružný a odolný vůči oděru. Vyznačuje se také velmi vysokou odolností v různých povětrnostních podmínkách.
Ve složeném stavu zabírá podložka velmi málo místa a její složení je velmi jednoduché. Souprava obsahuje také praktické pouzdro, do kterého můžeme matraci zabalit. Usnadní vám přepravu a zároveň chrání podložku před poškozením. Díky jeho velikosti a hmotnosti pouhých 0,6 kg jej můžete snadno nosit s sebou na každou cestu.
Produkt byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů, takže jej jistě nepoškodí nerovnosti terénu, a tak bude sloužit mnoho sezón. Pokud by však podložka náhodou utrpěla menší poškození, dodává se se sadou na opravu. Pomocí něj můžete poškození rychle a jednoduše opravit.

  • materiál: 40D polyester, potah TPU
  • rozměry: 193 x 56 x 5,5 cm
  • rozměry ve složeném stavu: 29 x 8 cm
  • hmotnost: 0,6 kg
  • opravná souprava

chat Komentáře (0)
(0)