Baby Tiger Mali Autosedačka Lime

Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
  • Baby Tiger Mali Autosedačka Lime
Ż-KIND-FO-08-10


Historie ceny     Historie ceny
1 800 Kč
Baby Tiger Mali Autosedačka...

Baby Tiger Mali Autosedačka Lime

1 800 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

Baby Tiger Mali Autosedačka Lime

Baby Tiger Mali je řešení, díky kterému bude každá cesta do cíle úspěšná a cesta bude mimořádně bezpečná a pohodlná. Mali je autosedačka určená pro děti s hmotností od 9 do 36 kg, splňující bezpečnostní normu ECE R44 / 04 a podrobená nezávislým nárazovým testům prováděným společností Tass International. Baby Tiger Mali má silnou strukturu se zesílenými bočními kryty a sedákem - díky tomu získáváme produkt, pomocí kterého můžeme dítě bezpečně přepravit z bodu A do bodu B.

Mali bylo vybaveno vložkami pro menší děti a má výškově nastavitelnou opěrku hlavy, díky níž můžeme sedačku přizpůsobit tělu dítěte, což mu umožňuje vyvíjet se současně s vývojem dítěte.

Vložky pro batolata

Sedačka má dvě vložky pro menší děti, potažené měkkým a na dotek příjemným materiálem. Díky vložkám cestuje vaše dítě v pohodlné a ergonomické poloze, a když z nich vyroste, můžeme je snadno vyjmout.

Pohodlné sedadlo a opěradlo

Sedadlo a opěradlo sedadla jsou překvapivě pohodlné - byly speciálně profilovány tak, aby vytvářely ty správné podmínky pro cestování každého cestujícího - kratší i delší.

Bezpečnostní pásy

Baby Tiger Mali se stará o bezpečnost vašeho dítěte tím, že doplňuje konstrukci sedačky o 5bodový pás - podložky, kterými je potažena, zajišťují pohodlí vašeho dítěte a možnost zapínání pásů a jejich nastavení do dvou poloh zaručuje, že se hodí k tělu rostoucího batole.

Nastavitelná opěrka hlavy

Výška opěrky hlavy sedadla je nastavitelná - pohybem jedné ruky ji nastavíme na výšku spolujezdce, rozsah nastavení je přibližně 8 cm. Díky nastavení opěrky hlavy je sedadlo stejně pohodlné a bezpečné! Opěrka hlavy nastavená na výšku dítěte staví hlavu a krk do správné oblasti, která je schopna poskytnout ochranu v případě bočních nebo zadních nárazů.

Zesílené boční kryty

Baby Tiger Mali má zesílené boční kryty, které absorbují sílu generovanou při nárazu. Kryty jsou nezbytnou ochranou v případě bočního nárazu.

Odnímatelné čalounění

Čalounění sedadel je odnímatelné a pratelné v pračce - díky tomu se rychle a bez námahy zbavíme skvrn a nečistot.

Upevnění

Sedačka je instalována s 3bodovým bezpečnostním pásem vozidla ve směru jízdy. Instalace je jednoduchá a rychlá, nevyžaduje žádné nástroje ani další vybavení.

SPECIFIKACE

  • Hmotnost: 4 kg
  • Rozměry: 40 x 42 x 66-74 cm
  • Váhová skupina: 9-36 kg
chat Komentáře (0)
(0)